Jazzvesper - 23/09/2018

Locatie: Martinikerk
Aanvang: 17:00
Aanvullende informatie:
De eerste jazz-vesper vindt plaats op zondag 23 september om 17.00 uur. Vanaf 20 voor 5 inloop met live jazzmuziek; je wordt ontvangen met koffie en thee.De muziek in de diensten heeft een improviserend karakter. Daarnaast is er ook solo- en samenzang. De diensten zijn Engelstalig.

Voorganger is studentenpastor Tiemo Meijlink.Thema op 23 september Irresistible swing, irresistible graceEerste Jazzvesper dit seizoen in de Martinikerk: Onweerstaanbare swing

Swingende jazznummers staan op het programma tijdens de eerste Jazzvesper van dit seizoen in de Martinikerk.

Swing is zo aanstekelijk dat je vanzelf gaat bewegen of je nu wilt of niet. Onweerstaanbaar dus. Misschien is dat ook wel zo met de genade van God: een kracht van liefde die iets onweerstaanbaars heeft. Het is dus logisch dat behalve swingende jazz ook de beroemde song “Amazing grace” klinkt. Een Jazztrio met internationale studenten van de jazz-afdeling van het Prins Claus Conservatorium zal een belangrijke rol spelen tijdens de vesper.

Voorafgaand aan de dienst, vanaf 16.40 uur spelen de muzikanten al verschillende jazztunes. Je wordt ontvangen met koffie en thee. De diensten zijn Engelstalig.Programma van de Jazzvespers:

28 oktober Blues and tears in heaven

25 november A Love Supreme

De jazzvespers worden georganiseerd door de commissie Schoonheid met een Ziel, een initiatief van de Protestantse Gemeente Groningen en het GSp – Studentenplatform voor Levensbeschouwing. Voor meer informatie: www.schoonheidmeteenziel.nl of www.facebook.com/JazzvesperGroningen.

(Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Tiemo Meijlink, studentenpastor bij GSp-Studentenplatform voor Levensbeschouwing, tel. 050-5792805; 06-27284671)